Hoitojen palaute

Rakas ystävä. Tänne voit kirjoitella ruusuja ja risuja hoidoista joita olen sinulle kanavoinut tai tehnyt. Kiitos, kiitos, kiitos!

Sähköposti 1. huhti, 2019

Pirkko

Kolme eri kertaa pyysin hoitoa ja jokaisella kerralla tunsin vatsan vasemmalla puolella ikäänkuin painon tunteen. Jokaisella kerralla nukuin seuraavan yön todella hyvin( en herännyt yöllä) ja aamulla tunsin oloni levänneeksi sekä rauhalliseksi.

Sähköposti Verkkosivu 31. maalis, 2019

Elina

Kiitos <3 jaloissa tuntui kihelmöintiä, pistelyä ja kuin olisi hierottu, myös rintakehässä ja vatsassa tuntui jännää kihelmöintiä <3 Siinä kaikki mitä muistan koska koitin kaksi kertaa tätä ja molemmilla kerroilla nukahdin, aamulla kun heräsin olin todella
virkeä makoisten unien jäljiltä <3 Kiitos <3

Sähköposti 29. maalis, 2019

Tarja

Kiitos Elina ❤ Univelkaa hieman kertynyt aikaisten herätysten takia, joten menin sänkyyn ja otin hoidon vastaan, vatsan ja rinnan kohdalla meni kuin sähkövirta ja nukahdin. Nyt ihana energinen olo!

Sähköposti 27. maalis, 2019

Piia

Tunsin hoidon aikana pistelyä käsissä ja jaloissa. Kylmiä virtauksia havaitsin myös , nenä ikäänkuin aukeni.Vaikka silmät oli kiinni näin hetkellisen kirkkaan valon joka oli kuin välähdys. Oikeaa jalkaani ihan kuin olisi kosketettu.


Kiitos.

Sähköposti 26. maalis, 2019

Terttu

Tunsin käsisä ja jaloissa pistelyä raukee olo kiitos

Sähköposti 30. elo, 2018

Henna

Hoito taas niin ihana ,mutta erilainen jotenkin.Voimakkaampi tunne hoidon aikana koko kropassa.Kiitos Elina !!

Sähköposti 30. elo, 2018

Tuija

Kiitos hoidosta. Vartaloa ravisteltiin lujasti. Kädet tekivät erillaisia liikkeitä. Nukuin hyvin.

Sähköposti Verkkosivu 13. touko, 2018

Henna

Kiitos Elina hoidosta jotka olen saanut sinulta. Olo ollut ihana. Ja olen hoidon aikana tuntenut käsissä ja ja jaloissa pientä pistelyä. Ja uni on malttanut sen jälkeen! ❤ ❤ Kiitos ❤ ❤

Sähköposti 11. helmi, 2018

Tarja

Aika pian tuli olo kuin joku olisi kevyesti painanut kämmentään palleaani vasten. Kohtaan jonka angsti oli saanut jo lähes kramppiin. Puolen tunnin päästä "napsahdin" takaisin jostain. Angsti oli pois ja nukuin hyvän yöunen. Kiitos!

Sähköposti 11. helmi, 2018

Eija

Hei Elina.

Olin saunan rauhassa ja otin vastaan energiaksi. Aluksi tunsin lämpöä pään molemmin puolin korvien kohdalla ja sitten tunne siirtyi alemmas kallon pohjan kohdalle. Aivan kuin jonkun kädet olisivat pitäneet kallonpohjastani kiinni. Kiitos....lisää tällaista.
Kirjoitan tätä nyt sunnuntaina ja huomaan olevani tänään paremmalla mielellä kuin eilen.

Sähköposti 10. helmi, 2018

Taru

Kiitos Elina!

Tunsin kihelmöintiä jaloissa ja käsissä. Ja korvissa suhisee. Olo on rauhallinen. ❤️

Sähköposti 10. helmi, 2018

Sirkka

Kiitos Elinalle.

Havahduin siihen, että tuntui kuin olkapäähäni olisi lyöty nyrkillä. Olen satuttanut sen vuosia sitten Nyt on hyvä olla. Kiitos.

Sähköposti 10. helmi, 2018

Marita

Kiitos Elina ❤️❤️❤️

Sain voimakasta valkoista valoa ja rauhoitusta, että asiat kyllä järjestyy. Myös kaksoisliekki ja sielunkumppani näkyivät. Minulle jäi tunne, että minun pitää odottaa, asiat järjestyvät kyllä.
Kiitos, kiitos, kiitos

Sähköposti 10. helmi, 2018

Henna

Enkelit ohjasivat vahvasti ottamaan energiahoitoa Elinan kautta.

On hyvä luottaa siihen sisäiseen viisauteen kun tuntee ohjausta kääntyä jonkun puoleen . Kiitos Elina ihanasta hoidosta . Hoito todella vahvaa ja tässä hoidossa tunsin toisella puolen kehoa vahvemmin hoidon ensin sitten se tasoittui ja se puoli johon tunsin
vahvemmin oli syynsä . Olin aistinut muutamia päiviä erinlaisia asioita ennen tätä hoitoa ja kiitos Elinalle vahvistuksesta sillä se tuki ja auttoi tilanteessa joka tapahtui tämän hoidon jälkeen


Täydestä sydämestä tehtyä työtä kiitos Elina , AE Mikael ja kaikki Enkelit valon auttajat ❤️❤️❤️🙏😍😇

Sähköposti 8. helmi, 2018

AnnaP

Kiitos hoidosta <3 Tunsin kihelmöintiä käsissäni ja jaloissa ja pistelyä,sekä ranteissa "pyörittelyn" tunnetta. Valkoista usvaa näin,sekä sinistä,vihreää ja vaaleanpunaista. Ihana tunne <3 Kyyneleet tulivat taas myös silmiin hoidon aikana.

Uusimmat kommentit

Jaa tämä sivu