Hoitojen palaute

Rakas ystävä. Tänne voit kirjoitella ruusuja ja risuja hoidoista joita olen sinulle kanavoinut tai tehnyt. Kiitos, kiitos, kiitos!

Sähköposti 1. joulu, 2015

Pirjo

Kiitos hoidosta. Rauhallista sivelyn tuntua otsan alueella. Sitten nukahdin aamuun asti hyvin. Virkeä olo

Sähköposti 1. joulu, 2015

Terttu Kemi

Kiitos hoidosta, pistelyä ja väreilyä koko kropassa,energia pallot kämmenissä pyöri,nukahdin ja nukuin syvää unta koko yön,nyt helpompi olla:)

Sähköposti 30. marras, 2015

Raija

Pientä pistelyä käsissä sitten muuttui kipeäksi pistelyksi. Näin miksi minulla on ongelma pallea alueella, kkk hoidosta <3

Sähköposti 30. marras, 2015

Marjatta Hartikainen

kiitos Elina, nyt kevyt olo <3

Sähköposti 30. marras, 2015

Anu Tarhonen

KKK💗. Ensin tuntui pistelyä vasemmassa sääressä, sitten otsalla ja oikealla ohimolla. Sen jälkeen pistelyä oikeassa sääressä. Rintalastan päällä oli painava tunne joka tuntui läpi selkäpuolelle asti..ja sitten se katosi. Värejä näin myös. Hoidon jälkeen
niin levollinen olo💗

Sähköposti 30. marras, 2015

Saana

Kiitos!!!! <3 tunsin todella voimakkaita energioita joka puolella kroppaa. Maha kurisi ja sormia pisteli.

Sähköposti 30. marras, 2015

Taina Mäkelä

Otin ensimmäistä kertaa hoidon näin vastaan ja tunsin ja tunnen edelleen että kämmeniä lämmittää sekä pistelyä tunsin käsissä. Kevyt ja hyvä olo. KKK

Sähköposti 30. marras, 2015

Rauha-Maria Koskikivi

Kihelmöintiä koko kehossa, tuntu kun joku olis pitänyt kättä kruunu cakran päällä, omat kädet hehkui samalla. Kiitos!!!!

Sähköposti 27. marras, 2015

Leena

Ihan huikean paljon iloa, valoa ja energiaa antoi tämä tulkinta! Uskoa, luottamusta ja voimaa kasvattava ja todellakin tilanteeseen sopiva viesti. ❤️ Kiitos.

Sähköposti 13. marras, 2015

Sirpa

Kiitos enkelihoidosta!

Tunsin kuuman aallon, sitten oikean käteni sorminivelissä pistelyä, jaloissa sähköistä virtausta ja kuumotusta. Poskipäissä liikettä koko ajan. Lopuksi tunsin kun jokin liikutti sormellaan päätäni. Kiitos!!!

Sähköposti 28. loka, 2015

Virpi

Kiitos, Erittäin voimakkaita energioita tuli koko kroppaan aaltoilevasti. Kihelmöintiä kämmenissä ja jaloissa. Vatsassa kurisi.

Sähköposti 28. loka, 2015

Tuija Naumanen

Kiitos täydenkuun energiahoidosta. Hoito oli täysin erilainen kuin ennen. Käteni liikkuivat vain vähäsen tällä kertaa. Koko vartaloni oli hirveän raskas , olin kuin jumissa sängyssäni. Nukuin yöni oikein hyvin.

Sähköposti 28. loka, 2015

Heidi

Täydenkuun energiahoito oli voimakas kokemus. Kun rentouduin ja ilmoitin auttajilleni olevani valmis ottamaan hoidon vastaan, aloin heti tuntemaan voimakasta mielyttävää lämpöä koko kehossa. Näin roosanauhaa muistuttavan kuvion, mutta väriltään se oli
lempeän valkomintunvihreä. Tunsin jaloissani muutamassa kohdissa "kipupistoja", jotka sitten hävisivät. Tuntui kuin aivoni olisi lämmitetty, sekin mielyttävä tunne. Kokemus oli voimakas, mutta lempeä. Aivan ihana. Kiitos kaunis!

Sähköposti 27. loka, 2015

Mervi

Kiitos rentouttavasta hoidosta. Kokeilin tätä ensimmäistä kertaa. Kun suljin silmäni, niin ei mennyt kauaakaan kun tuli lämmin rauhallinen olo, pää tuntui raskaalta ja nukahdin. Herättyäni oli rento hyvä olo. Yritin uudestaan niin kävi samallalailla.

Sähköposti 27. loka, 2015

Riikka

Kiitos, kiitos, kiitos. Kokeilin tätä ensi kertaa. Olipa voimakas kokemus. Hoidon aikana molemmilla kämmenellä oli kuin olisi enrgiapallot olleet. Jossain vaiheessa toiseen kämmeneeni tartuttiin ja aloin itkeä. Itku kuitenkin oli puhdistavaa. Yhdessä vaiheessa
näin erilaisia tapahtumia ja toinen korvani alkoi soimaan. Hoidon aikana koin lämpöä ympäri kehoa ja jossain vaiheessa olin nukahtanut, kunnes joku herätti minut. Jälkeenpäin rauhallinen, turvallinen ja hyvä olla., joskin ensin palelsi kovin. Kiitos sinulle
ja enkeleille <3

Uusimmat kommentit

Jaa tämä sivu