Intialainen Päähieronta

Intialainen päähieronta on todella miellyttävä kokemus, erittäin rentouttava ja ajatuksia hiljentävä hoito ihan meille kaikille. Tähän upeaan hoitoon voit vain istua tuoliin, omissa vaatteissasi. Siksi on hyvä ja helppo hoitomuoto tilata vaikka työpaikoille, hoidon kesto noin 40 min. Tämä laajavaikutteinen ja yksinkertainen hoitomuoto, on yksi toimivista tavoista elämänlaadun parantamiseen. Kiireen valtaama aika tarvitsee pysähtymistä. Levollinen pysähtyminen johtaa virtaavaan luovuuden ja rentouden tilaan - joka lisää aivojen tuottavuutta.

Intialainen Päähieronta hoitona sopii myös lapsille, noin 7 vuotiaasta alkaen. Hoitoa ei suositella henkilöille joilla on vaikea epilepsia, syöpä tms vaikea sairaus, tai on jokin tulehdustila aktiivisena. IPH hoidon vaikutuksia, kun hoitoa otetaan säännöllisesti, esim. 3-5 kerran sarjana. Mutta jo yksikin kerta voi avata jumeja ja vaikuttaa hyvin rentouttavasti siihen hetkeen.

- Hellivä, rentouttava, hartia- , käsi-, ja päähieronta ilman öljyjä

- Poistaa stressiä ja lihasjumeja niskasta, hartioista ja päänalueelta

- Lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy

- Vapauttaa verenkiertoa hierottavalla alueella

- Vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa 

- Helpottaa jännityspäänsärkyä

- Aktivoi päänalueen ja korvien akupisteitä

- Rentouttaa ja rauhoittaa silmien seudun lihaksistoa, kirkastaen katsetta ja vähentää silmien väsymistä

- Helpottaa henkistä uupumusta

Tämä Valonlähteen IPH on oma muokkaamani hoitomuoto, perushoidosta, joka minulle vuosia sitten opiskellessani opetettiin. Työvuosieni aikana siitä on muokkaantunut hyvin hoitava, jumeja avaava ja erittäin rentouttava hoito. Joskus on asiakas kysynyt että onko tämä hoito "hipsuttelua". Ei ole! Sellaista ei tämä Valonlähteen hoito ole, vaan käyn hartiat sekä pään läpi välillä kunnolla hieroen, välillä hitaasti sivellen jotta hoidosta tulee miellyttävä, mutta silti tehokas. Myös kasvot hierotaan hellästi.


"Kiitos kovasti. Luulin aina että Intialainen Päähieronta on vain pientä hiusten hipsuttelua, mutta tämä olikin positiivinen yllätys, hieronta oli hyvin miellyttävää ja napakkaa. Tuntuu miten veri kiertää taas ja ajatuksetkin kirkastuvat." kertoi tyytyväinen asiakkaani.


Teen aina hiljaisen hoidon ja vain kynttilät luovat valoa tilaan, sekä hiljainen meditaatiomusiikki soi, joten jo miljöökin tuo rentouttavan hetken hoidettavalle. Enkä vastaile puhelimeen hoidon aikana, vaan annan asiakkaan nauttia rauhassa varaamastaan ajasta. Olen saanut paljon kiitosta juuri tästä hoidosta.


Minä myös koulutan uusia Valonlähteen IPH taitajia. Verkkokurssilla ja lähikursseilla.


Tutustu linkeistä asiaan: 

- IPH verkkokoulutus 

- IPH lähikoulutukset Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ja elämäntieteeseen (ayurvedaan), jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta. Intialainen päähieronta on Lontoossa asuvan intialaissyntyisen osteopaatin ja hierontaterapeutin Narenda Mehtan kehittämä hoitomuoto, joka löysi tiensä meille Suomeen vuonna 1999 Mehtan oppilaan, Dee Ahernin myötä.

IPH lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla ja siinä käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä. Asiakas on omissa vaatteissaan hoidon ajan.

Hinta 30€ - kesto noin 40-45min

varaa tästä: ota yhteyttä

Rakkaudella

Elina